انواع قیر ترمیمی درجه 1، نقش بسیار زیادی در حفاظت از ساختمان ها داشته است و از طرفی هم جایگزین مناسبی برای سیستم های نامناسب عایق کاری می باشد.
بازار فروش عایق قیر ترمیمی در ایران بسیار خوب می باشد؛ چرا که این قبیل محصولات در بسیاری از موارد کاربرد دارند و برای حفظ زندگی بشر استفاده از آن ها الزامی است، در این زمینه فروشندگان در مواردی به ارائه عمده محصولات خود می پردازند.
نکات کلیدی در انتخاب قیر غلیظ ترمیمی
در هنگام خرید انواع قیر غلیظ ترمیمی باید به موارد بسیار زیادی توجه داشته باشید، در این قسمت به ارائه نکات کلیدی در زمینه انتخاب قیر غلیظ خواهیم پرداخت.
در ابتدای امر در هنگام خرید باید به درجه نفوذ پذیری قیر خود توجه داشته باشید، از مهم ترین و ضروری ترین نکات در خصوص خرید توجه به میزان نفوذ پذیری این ترکیب به منظور استفاده محصول در عملیات عمرانی و صنایع راه و جاده سازی می باشد.
واقع درجه نفوذ پذیری می تواند در اقلیم و موقعیت های مختلفی متنوع باشد، توصیه می شود که در بازسازی برای تاسیس مسیرهای جاده ای در هوای گرم و خشک از قیر های نفوذی با درجه نفوذ بیش تر استفاده شود.
یکی دیگر از ویژگی های بسیار مهم به منظور تهیه و خرید انواع مختلف قیر، به ویژه در فرایند های راه سازی، توجه به میزان گرانروی قیر است. این فاکتور بسته به وضعیت آب و هوایی منطقه مورد نظر، منجر به تغییر ماهیت قیر از حالت جامد به نیمه جامد خواهد شد.
علاوه بر این درجه اشتعال بسیار اهمیت دارد، میزان درجه اشتعال به منظور نگهداری و میزان گرما دهی به سطح قیر، اهمیت بسیار زیادی داشته و مانع از اشتعال آن در محیطهای غیر ایمن خواهد شد.
توجه به شکل پذیری و یا میزان کشش تعیین شده در این ترکیب بسیار مهم می باشد. این ویژگی نشان دهنده مقدار افزایش طول و یا کشیدگی قیر پیش از پاره شدن کامل بوده و از اهمیت بسیار زیادی در عملیات عمرانی و راه سازی برخوردار می باشد.
اطلاعات مختصری در مورد قیر ترمیمی ایزوگام
امروزه ما با انواع گوناگونی از شرکت های معتبر عایق های رطوبتی مواجه هستیم که سفارش عایق رطوبتی ایزوگام را هم قبول می کنند. در واقع در این شرکت ها، در محصول تولیدی خود از مواردی همچون؛ قير پالایشگاهی، پليمر های اصلاح شده و فیلتر های معدنی استفاده کرده اند که از طرف خارج با فویل آلومینیوم یا پودر معدنی و از طرف داخل هم با فویل پلی اتیلن پوشانده شده اند.
در بازار، ما دارای انواع عایق های رطوبتی هستیم و پیدا کردن بهترین عایق رطوبتی کار زیاد سختی نیست؛ چرا که تولیدکننده های بسیار زیادی به کار تهیه و تولید این محصول روی آورده اند.
در کشور ما، در زمان های گذشته معمولا برای حفاظت از سازه ها از قیر ترمیمی ایزوگام استفاده می کردند که عامل این امر هم شرایط آب و هوایی عالی و از طرفی هم وجود منابع عظیم نفتی بوده است.
اما امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی، عایق های نوینی تولید و ساخته شده اند که کار کردن با آنها بسیار راحت تر و اطمینانی تر بوده است.
اما ما داری انواع و اقسام عایق ها هستیم که هر کدام در جایگاه خاصی استفاده می شوند و کاربرد خاص خود را دارند که از جمله مهم ترین آن ها می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- انواع عایق های حرارتی قطران
- انواع عایق های پلیمری
- عایق های پیش ساخته
- انواع پشم شیشه
- رنگ هایی چون سیلر
- انواع ضد زنگ ها
- انواع ماستیک ها
که با وجود این همه تنوع در محصولات عایق بندی، هنوز هم قیر از بهترین نوع عایق رطوبتی به حساب می آید.
در واقع قیر یکی از انواع فرآورده های طبیعی با وزن مولکولی بالا و تعداد زیادی از هیدروکربن است و از رنگ مشکی براقی برخوردار بوده که عمده ترین ویژگی آن، غیر قابل نفوذ بودن در برابر آب و نیز خاصیت چسبندگی بالای آن است.
مزیت های خاص قیر ترمیمی نانو
در حال حاضر تنوع در دنیای قیرها بسیار زیاد است و هر یک از آن ها کارایی خاص خود را دارند. قیر ترمیمی نانو از مشتقات نفتی است که اغلب در پالایشگاه های نفت به بهره برداری می رسد. قیر نانو ها به رنگ سیاه یا قهوه ای تیره دیده می شوند و در دمای محیط به حالت جامد می باشند. اما با افزایش دما حالت خمیری دارند و پس از آن کاملاً مایع خواهند شد. دارای دو خاصیت مهم نفوذناپذیری در برابر آب و چسبندگی هستند و همین دو خصلت باعث منحصر به فردی این ماده شده است.
قیرها بسته به منشا به سه دسته زیر تقسیم می شوند:
ا- قیرهای طبیعی
۲- قیرهای نفتی
۳- قیرهای قطرانی
به قیری که از تقطیر نفت خام به وجود آمده باشد، قیر نفتی یا قیر تقطیری گفته می شود. قیر نفتی حاصل دو مرحله تقطیر نفت خام در برج تقطیر است. اما برخی از قیرها در طبیعت در اثر تبدیل تدریجی نفت خام و تقطیر مواد فرار به وجود می آیند، این نمونه از قیرها پس از گذشت سالیان بسیار زیادی تولید خواهند شد، به چنین قیری، قیر غیر طبیعی گفته می شود که دوام آن بیش تر از انواع قیرهای نفتی است. شما می توانید گاهی چنین قیری را به صورت خالص در طبیعت ببینید مانند قیر های دریاچه ای.
برخی دیگر از قیرها قیر قطرانی است که به لحاظ ظاهری شباهت بسیار زیادی به قیر نفتی دارد و گاهی با همین اسم شناخته می شود. منبع تهیه این قیر با قیر نفتی متفاوت است و از خواص فیزیکی متفاوتی برخوردار می باشد. قیرهای قطرانی با توجه به نوع فرآیند از سوزاندن زغال سنگ به وجود می آیند. از این قیرها در راهسازی، خاکه زغال قالبی الکترودهای ذغالی و لعاب و روکش لوله ها استفاده می شود.
تولید کنندگان قیر ترمیمی درجه 1
برای خرید قیر راه های بسیار زیادی در پیش روی شما است، یکی از این راه ها مراجعه حضوری به مراکز تولید قیر ترمیمی درجه 1 است، اما با توجه به شرایط فعلی جهان چنین روش خریدی به شما توصیه نمی شود؛ چرا که با صرف وقت و هزینه بسیار زیادی همراه است.
در این زمینه شما می توانید از درگاه اینترنتی نسبت به خرید قیر اقدام نمایید در این صورت خرید برای شما به صرفه تر خواهد شد و می توانید در ازای پرداخت پول کم تر به محصول بیش تر و با کیفیتی دست یابید و دست واسطه را از معامله حذف کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.